fbpx

Незмивний крем для зволоження та блиску NEQI Moisture Mystery Leave-In Cream

0 out of 5

525

4 в наявності

Опис

NEQI MoistureВи мрієте про ідеально зволожене, блискуче волосся, що пахне елітними парфумами? Незмивний крем NEQI Moisture Mystery Leave-In Cream легко забезпечить вам це. Він не тільки полегшить розплутування і додасть волоссю сяйва, але й прибере розпушування. Крім того, із ним ви можете спокійно користуватися вирівнювачем, щипцями або феном і бути впевненими, що ваше волосся залишиться здоровим, оскільки він захищає від високих температур.

Активні компоненти засобу:

  • Комплекс Signature Blend (пептиди, гемісквалан, екстракти дерези китайської, мальви й гарденії таїтянської) – запобігає ламкості, зміцнює волосся зсередини та відновлює його структуру, підвищує стійкість, еластичність і блиск, полегшує розчісування, запобігає втраті вологи та пошкодженням, живить.
  • Екстракт вівса містить природні пептиди – це білки, що мають здатність проникати в пошкоджену структуру волосся, роблячи його міцнішим і щільнішим з середини. Глибоко зволожує волосся, розгладжує, помʼякшує, надає блиск.
  • Ялівцева олія реставрує кератиновий шар волосся, захищає від втрати вологи, робить волосся блискучим і пружним.

Незмивний крем NEQI Moisture Mystery Leave-In Cream дарує волоссю інтенсивне зволоження без переобтяження. Підходить для всіх типів волосся.

Особливості застосування:
Невелику кількість засобу розподіліть між долонями та нанесіть на чисте вологе волосся від середини довжини. Не змивати! Не наносити на корені волосся.

Об’єм — 200 мл.

 

Більше про догляд за шкірою, компоненти косметики, а також огляди засобів читайте в нашому Instagram

Додаткова інформація

Бренд

Об’єм

200 мл

Призначення

Виробник

Склад

Aqua [Water], Glycerin, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Isoamyl laurate, Algin, Avena sativa (Oat) peptide, Gardenia taitensis flower extract, Lycium barbarum fruit extract, Malva sylvestris (Mallow) extract, Juniperus virginiana oil, Citrus aurantium peel oil, Cetrimonium chloride, Phenoxyethanol, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, C13-15 alkane, Ethylhexylglycerin, Propylene glycol, Linalyl acetate, Sodium methoxy PEG-16 maleate/styrene sulfonate copolymer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl glycol, Parfum [Fragrance], Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.
***Хоча ми робимо все можливе, щоб список інгредієнтів був точним, час від часу виробник може вносити зміни до формул. Найточніший перелік інгредієнтів завжди шукайте на упаковці продукту.

There are no reviews yet.

Станьте первым, кто оставит отзыв “Незмивний крем для зволоження та блиску NEQI Moisture Mystery Leave-In Cream”

Вам також може сподобатися…