fbpx

Делікатний шампунь для пошкодженого волосся NEQI Repair Reveal Shampoo

0 out of 5

525

4 в наявності

Опис

NEQI RepairШампунь NEQI Repair Reveal Shampoo з фітокератином забезпечить професійний догляд за волоссям в домашніх умовах. М’яко очищує волосся і шкіру голови, не пересушує довжину. Допомагає зберегти вологу в середині волосини, робить волосся блискучим і шовковистим.

Активні компоненти засобу:

  • Комплекс Signature Blend (пептиди, гемісквалан, екстракти дерези китайської, мальви й гарденії таїтянської) – запобігає ламкості, зміцнює волосся зсередини та відновлює його структуру, підвищує стійкість, еластичність і блиск, полегшує розчісування, запобігає втраті вологи та пошкодженням, живить.
  • Фітокератин, що складається з вільних амінокислот рослинного походження. Має здатність швидко і на тривалий час зволожувати ламке, пошкоджене волосся, без обтяження. Робить локони блискучими, гладенькими і пружними, зменшує ламкість волосся.
  • Екстракт сої містить білки, що покращують структуру волосся, заповнюючи проміжки між лусочками на поверхні волосини. Розгладжує неслухняне волосся, утримує вологу, надає блиск і шовковистість.

Шампунь NEQI Repair Reveal Shampoo не містить сульфатів, тому ідеально підходить для догляду за фарбованим, ламким, пошкодженим волоссям. Ароматична композиція шампуню освіжить волосся нотами смородини, квітів, чаю та деревини й подбає про те, щоб миття було не лише ефективним, а й приємним.

Особливості застосування:
Нанесіть необхідну кількість шампуню на вологу шкіру голови, обережно помасажуйте і ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру ще раз.

Об’єм — 330 мл.

 

Більше про догляд за шкірою, компоненти косметики, а також огляди засобів читайте в нашому Instagram

Додаткова інформація

Бренд

Об’єм

330 мл

Призначення

,

Виробник

Склад

Aqua [Water], Disodium laureth sulfosuccinate, Cocamidopropyl hydroxysultaine, Cocamidopropyl betaine, PEG-18 glyceryl oleate/cocoate, Parfum [Fragrance], Soy amino acids, Wheat amino acids, Avena sativa (Oat) peptide, Gardenia taitensis flower extract, Lycium barbarum fruit extract, Malva sylvestris (Mallow) extract, Juniperus virginiana oil, Citrus aurantium peel oil, Glycol distearate, Citric acid, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Cocamide MEA, Laureth-10, C13-15 alkane, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Propylene glycol, Glycerin, Ethylhexyl methoxycinnamate, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Caramel, Linalyl acetate, Methylchloroisothiazolinone, Arginine HCl, Serine, Threonine, Methylisothiazolinone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl glycol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.
***Хоча ми робимо все можливе, щоб список інгредієнтів був точним, час від часу виробник може вносити зміни до формул. Найточніший перелік інгредієнтів завжди шукайте на упаковці продукту.

There are no reviews yet.

Станьте первым, кто оставит отзыв “Делікатний шампунь для пошкодженого волосся NEQI Repair Reveal Shampoo”

Вам також може сподобатися…