fbpx

Спрей для блиску та шовковистості волосся NEQI Diamond Glass Styling Spray All

0 out of 5

525

4 в наявності

Опис

косметика для волосся NEQIСпрей NEQI Diamond Glass Styling Spray All – це незмивний засіб для додаткового догляду, який надає волоссю блиск і шовковистість, зволожує і захищає його. З ним легко відтворити трендовий ефект «GLASS HAIR» – досконале дзеркально блискуче волосся. Термоактивовані полімери, які починають діяти під час сушіння феном, нададуть волоссю слухняності та доглянутого вигляду, забезпечують максимальну пружність і захист від втрати вологи, якої вистачає навіть після кількох очищень шкіри голови та волосся.

Активні компоненти засобу:

  • Термоактивовані полімери роблять волосся пружним, слухняним та гладеньким. Після нанесення на волоссі утвориться захисна плівка, яка буде ефективно протидіяти волозі, що викликає розпушування або втрату форми зачіски. При цьому волога в середині волосини буде зберігатися.
  • Комплекс рослинних екстрактів зволожує волосся по всій довжині, робить його більш еластичним та блискучим, надає ревіталізуючу дію.

Спрей NEQI Diamond Glass Styling Spray All надає ефект термозахисту, дарує миттєву шовковистість та гладкість, підходить для всіх типів волосся. Це професійний засіб, що ідеально підходить для домашнього використання.

Особливості застосування:
Рівномірно розподіліть засіб на вимите, злегка вологе волосся. Висушіть феном, використовуючи невисокі температури.

Об’єм — 180 мл.

 

Більше про догляд за шкірою, компоненти косметики, а також огляди засобів читайте в нашому Instagram

Додаткова інформація

Бренд

Обʼєм

180 мл

Призначення

Виробник

Склад

Aqua [Water], Gardenia taitensis flower extract, Lycium barbarum fruit extract, Malva sylvestris (Mallow) extract, Pentylene glycol, Dipropylene glycol, Polysilicone-29, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Silicone quaternium-18, Trideceth-12, Trideceth-6, Propylene glycol, Glycerin.
***Хоча ми робимо все можливе, щоб список інгредієнтів був точним, час від часу виробник може вносити зміни до формул. Найточніший перелік інгредієнтів завжди шукайте на упаковці продукту.

There are no reviews yet.

Станьте первым, кто оставит отзыв “Спрей для блиску та шовковистості волосся NEQI Diamond Glass Styling Spray All”

Вам також може сподобатися…