fbpx

Насичена олійна сироватка для блиску волосся NEQI Opulent Oil Har Serum

0 out of 5

460

3 в наявності

Опис

косметика для волосся NEQIНасичена сироватка NEQI Opulent Oil Har Serum дарує неймовірне сяйво та ефектний, здоровий вигляд вашому волоссю. Поживна формула засобу надає досконалий блиск і є ідеальним доповненням до щоденного догляду. Засіб зволожує, помʼякшує жорстке сухе волосся, захищає від пошкоджень та зовнішнього впливу, попереджає появу посічених кінчиків. Сироватка огортає кожну волосину захисним шаром, зменшуючи шкідливий вплив довкілля і високих температур.

Активні компоненти формули:

  • Екстракт вівса містить природні пептиди – це білки, що мають здатність проникати в пошкоджену структуру волосся, роблячи його міцнішим і щільнішим з середини. Глибоко зволожує волосся, розгладжує, помʼякшує, надає блиск.
  • Ялівцева олія реставрує кератиновий шар волосся, живить та захищає.
  • Комплекс рослинних екстрактів зволожує волосся по всій довжині, робить його більш еластичним та блискучим, надає ревіталізуючу дію.

Сироватка NEQI Opulent Oil Har Serum не обтяжує та не створює ефекту “жирного волосся”. Підходить для всіх типів волосся, надає термозахисну дію до 230°C. Це професійний засіб, що ідеально підходить для домашнього використання. Має розкішний аромат із нотами смородини, квітів, чаю та деревини.

Особливості застосування:
Невелику кількість засобу розподіліть між долонями та нанесіть на чисте вологе волосся від середини довжини. Не змивати! Не наносити на корені волосся.

Об’єм — 75 мл.

 

Більше про догляд за шкірою, компоненти косметики, а також огляди засобів читайте в нашому Instagram

Додаткова інформація

Бренд

Обʼєм

75 мл

Виробник

Призначення

,

Склад

Aqua [Water], Polyquaternium-10, Polysorbate 20, Glycerin, PEG-40 hydrogenated castor oil, Avena sativa (Oat) peptide, Gardenia taitensis flower extract, Lycium barbarum fruit extract, Malva sylvestris (Mallow) extract, Juniperus virginiana oil, Citrus aurantium peel oil, Phenoxyethanol, PPG-3 caprylyl ether, Ethylhexylglycerin, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, C13-15 alkane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Propylene glycol, Citric acid, Linalyl acetate, CI 47005 [Yellow 10], 1,2-Hexanediol, Caprylyl glycol, Parfum [Fragrance], Limonene, Hexyl cinnamal, Linalool.
***Хоча ми робимо все можливе, щоб список інгредієнтів був точним, час від часу виробник може вносити зміни до формул. Найточніший перелік інгредієнтів завжди шукайте на упаковці продукту.

There are no reviews yet.

Станьте первым, кто оставит отзыв “Насичена олійна сироватка для блиску волосся NEQI Opulent Oil Har Serum”

Вам також може сподобатися…