fbpx

Сонцезахисний крем для шкіри з акне і почервоніннями Braderm AZN Cream SPF 30

0 out of 5

1215

2 в наявності

Опис

Braderm AZN CreamBraderm AZN Cream – це по-своєму унікальний засіб, який поєднує функцію сонцезахисту (SPF 30) і активну доглядову дію для шкіри, що схильна до почервонінь і запалень. Крем має себорегулюючий ефект, допомагає в боротьбі з висипами, вирівнює загальний тон шкіри, зволожує і зменшує почервоніння.

Активні компоненти формули:

  • Ніацинамід 6% – антиоксидант, надає антимікробну дію, покращує мікроциркуляцію, зміцнює захисний бар’єр. Освітлює пігментні плями та запобігає накопиченню пігменту в епідермісі.
  • Азелогліцин 6% – похідне азелаїнової кислоти. Поєднує лікувальні властивості азелаїнової кислоти та зволожуючі властивості гліцину. Нормалізує секрецію сальних залоз, допомагає у боротьбі з висипами, знімає запалення та має антибактеріальний ефект. Усуває подразнення та почервоніння, заспокоює шкіру.
  • Biolin-P – комплекс пребіотиків, що взаємодіє з мікрофлорою, допомагає заселити поверхню шкіри дружніми бактеріями та запобігти поширенню патогенів та грибків. Відновлює баланс мікробіому, стимулюють ріст здорової мікрофлори.
  • Пантенол зволожує, пом’якшує та відновлює цілісність шкіри, загоює дрібні пошкодження та ранки. Знімає подразнення і почервоніння, скорочує втрату вологи через випаровування.

Крем Braderm AZN Cream має легку текстуру та швидко поглинається. Рекомендуємо для шкіри з проявами куперозу, почервонінням, а також легких та помірних запальних акне.

Особливості застосування:
Нанесіть необхідну кількість крему під час ранкового догляду. Поновлювати кожні 2 години за умови перебування на активному сонці.

Об’єм — 30 мл.

 

Більше про догляд за шкірою, компоненти косметики, а також огляди засобів читайте в нашому Instagram

Додаткова інформація

Бренд

Обʼєм

30 мл

Призначення

, , , ,

Тип шкіри

Виробник

Склад

Aqua, Niacinamide, Glycerin, Hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Potassium azeloyl diglycinate, C12-15 alkyl benzoate, Caprylic/capric triglyceride, Water, Squalane, Butyl methoxydibenzoy/methane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Panthenol, Phenoxyethanol, Inulin, Butylene glycol, Octocrylene, Tocopheryl acetate, Polysorbate 60, Aloe barbadensis, leaf juice powder, Alpha-glucan oligosaccharide, Undecylenic acid, Xanthan gum, Lactic acid, Ethylhexylglycerin, Lecithin, Arctium lappa root extract.
***Хоча ми робимо все можливе, щоб список інгредієнтів був точним, час від часу виробник може вносити зміни до формул. Найточніший перелік інгредієнтів завжди шукайте на упаковці продукту.

There are no reviews yet.

Станьте первым, кто оставит отзыв “Сонцезахисний крем для шкіри з акне і почервоніннями Braderm AZN Cream SPF 30”

Вам також може сподобатися…