fbpx

Ніжна пінка з пребіотиками для всіх типів шкіри Braderm Kurac Cleansing Mousse

0 out of 5

890

2 в наявності

Опис

Braderm Kurac Cleansing MousseBraderm Kurac Cleansing Mousse – це делікатний очищувальний засіб, адаптований для щоденного використання не залежно від типу шкіри. Пінка на основі мʼяких миючих компонентів зберігає природний баланс шкіри, має протизапальну дію, зменшує почервоніння та підтримує здорову мікрофлору.

Активні компоненти формули:

  • Biolin-P – комплекс пребіотиків, що взаємодіє з мікрофлорою, допомагає заселити поверхню шкіри дружніми бактеріями та запобігти поширенню патогенів та грибків. Відновлює баланс мікробіому, стимулюють ріст здорової мікрофлори.
  • Ніацинамід підвищує бар’єрну функцію шкіри за рахунок скорочення втрати вологи, має протизапальну дію.
  • Азелогліцин – похідне азелаїнової кислоти. Поєднує лікувальні властивості азелаїнової кислоти та зволожуючі властивості гліцину. Нормалізує секрецію сальних залоз, допомагає у боротьбі з висипами, знімає запалення та має антибактеріальний ефект. Усуває подразнення та почервоніння, заспокоює шкіру.
  • Сульфат цинку – натуральний мінерал, що допомагає регулювати утворення себуму, сприяє природним процесам загоєння й відновлення шкіри, зменшує запалення.
  • Пантенол зволожує, пом’якшує та відновлює цілісність шкіри, загоює дрібні пошкодження та ранки. Знімає подразнення і почервоніння, скорочує втрату вологи через випаровування.

Пінка Braderm Kurac Cleansing Mousse підходить для всіх типів шкіри. Особливо рекомендуємо для шкіри, схильної до почервонінь і запалень.

Особливості застосування:
Видавіть засіб на долоню та нанесіть на зволожену шкіру, м’яко помасажуйте, потім змийте. Рекомендуємо використовувати вранці і ввечері.

Об’єм — 100 мл.

 

Більше про догляд за шкірою, компоненти косметики, а також огляди засобів читайте в нашому Instagram

Додаткова інформація

Бренд

Обʼєм

100 мл

Призначення

,

Тип шкіри

Виробник

Склад

Aqua, Disodium cocoamphodiace-tate, Olive oil glycereth-8 esters, Sodium lauroy glutamate, Potassium azeloyl diglycinate, Citric acid, Niacinamide, Zinc sulfate, Inulin, Alpha-glucan oligosaccharide, Arctium lappa root extract, Citrus bergamia peel oil expressed, Glycerin, Panthenol, Tocopheryl acetate, Cocamido-propyl betaine, Potassium sorbate, Propylene glycol, Sodium benzoa-te, Tetrasodium glutamate diacetate, Sodium chloride, Polyglyceryl -3 cocoate, Polyglyceryl-4 caprate, Polyglyceryl -6 caprylate, Polyglyceryl -6 ricinoleate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, d-Limonene, Gamma-terpinene.
***Хоча ми робимо все можливе, щоб список інгредієнтів був точним, час від часу виробник може вносити зміни до формул. Найточніший перелік інгредієнтів завжди шукайте на упаковці продукту.

There are no reviews yet.

Станьте первым, кто оставит отзыв “Ніжна пінка з пребіотиками для всіх типів шкіри Braderm Kurac Cleansing Mousse”

Вам також може сподобатися…