fbpx

Активний спрей з бензоїл пероксидом від висипів на тілі Braderm Dorsak Spray

0 out of 5

1575

1 в наявності

Опис

Braderm Dorsak SprayBraderm Dorsak Spray – активний спрей-концентрат з бензоїл пероксидом, що має виражену протизапальну, антибактеріальну та себорегулюючу дію. Допомагає в боротьбі з акне 1-2 ступеню, плямами постакне та комедонами. Усуває запалення і почервоніння, попереджає появу нових висипів.

Активні компоненти формули:

  • Бензоїл пероксид 6% має потужний антимікробний і кератолітичний ефект. Згубно діє на бактерії P.acnes, які провокують появу акне і запалень та відміну від антибіотиків, бензоїл пероксид не викликає резистентності бактерій.
  • Ніацинамід 5% – антиоксидант, надає антимікробну дію, покращує мікроциркуляцію,, зміцнює захисний бар’єр. Освітлює пігментні плями та запобігає накопиченню пігменту в епідермісі.
  • Азелогліцин 5% – похідне азелаїнової кислоти. Поєднує лікувальні властивості азелаїнової кислоти та зволожуючі властивості гліцину. Нормалізує секрецію сальних залоз, допомагає у боротьбі з висипами, знімає запалення та має антибактеріальний ефект. Усуває подразнення та почервоніння, заспокоює шкіру.
  • Сульфат цинку – натуральний мінерал, що допомагає регулювати утворення себуму, сприяє природним процесам загоєння й відновлення шкіри, зменшує запалення.

Рекомендуємо спрей Braderm Dorsak Spray для проблемної шкіри тіла: спини, плечей, рук, зони декольте.

Особливості застосування:
На очищену суху шкіру тіла нанести засіб на проблемні ділянки. Почекайте доки засіб поглинеться перед тим, як надягати одяг. Використовувати у вечірньому догляді. Вдень за потреби захищати шкіру від сонця.

Об’єм — 100 мл.

 

Більше про догляд за шкірою, компоненти косметики, а також огляди засобів читайте в нашому Instagram

Додаткова інформація

Бренд

Обʼєм

100 мл

Призначення

, , ,

Тип шкіри

, ,

Виробник

Склад

Aqua, Dicaprylyl ether, Benzoyl peroxide, Ethylene Glycol Dibenzoate, Hamamelis virginiana leaf water, Potassium azeloyl diglycinate, Niacinamide, Lactobionic acid, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Glycerin, Sodium lactate, Cetearyl alcohol, Ethylhexyl palmitate, Zinc sulfate, Retinyl palmitate, Helianthus annuus seed oil, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Imidazolidinyl urea, Xanthan gum, Disodium EDTA.
***Хоча ми робимо все можливе, щоб список інгредієнтів був точним, час від часу виробник може вносити зміни до формул. Найточніший перелік інгредієнтів завжди шукайте на упаковці продукту.

There are no reviews yet.

Станьте первым, кто оставит отзыв “Активний спрей з бензоїл пероксидом від висипів на тілі Braderm Dorsak Spray”

Вам також може сподобатися…