fbpx

Багатофункціональний заспокійливий і відновлюючий засіб Hugs Annona Calming Liquid

0 out of 5

1590

3 в наявності

Опис

Hugs Annona Calming LiquidHugs Annona Calming Liquid виготовлений на основі багатошарової емульсії, що допомагає ефективно відновлювати захисний барʼєр шкіри. Багатофункціональний засіб може замінити кілька етапів догляду. Зволожує шкіру, знімає подразнення та почервоніння, усуває зуд, дискомфорт і больові відчуття. Відновлює шкіру після активів і косметологічних процедур.

Активні компоненти формули:

  • Annona cherimola extract відноситься до компонентів групи нейрокосметики, яка здатна впливати на рецептори ендоканабіноїдної системи та дуже швидко пригнічувати запальні процеси та подразнення
  • Фізіологічні ліпіди здатні не лише імітувати відновлення захисного барʼєру, а й ефективно з ним працювати. Завдяки цьому знижується чутливість, шкіра краще утримує вологу.
  • Біотики покращують стан мікробіому, підвищують захисні функції шкіри.
  • Бісаболол – натуральний компонент, який отримується з квіток ромашки. Ефективно справляється з подразненнями, має протизапальний ефект і швидко знімає почервоніння.
  • Бета-глюкан має заспокійливу і протизапальну дію, знімає подразнення. Завдяки своїй високій антиоксидантній активності допомагає захистити шкіру від окисних процесів, що руйнують клітини епідермісу.

Hugs Annona Calming Liquid може використовуватись в якості тонера, сироватки чи крему, залежно від потреб шкіри та кількості шарів засобу. Рекомендуємо для догляду за чутливою, зневодненою, пошкодженою шкірою, а також при розацеа.

Особливості застосування:
Нанести невелику кількість засобу на долоні та розподілити по очищеній шкірі. Залишити до вбирання, закрити кремом за потреби. Або нашаровувати до отримання потрібного ефекту.

Об’єм — 80 мл.

 

Більше про догляд за шкірою, компоненти косметики, а також огляди засобів читайте в нашому Instagram

Додаткова інформація

Бренд

Обʼєм

80 мл

Призначення

, , ,

Тип шкіри

Виробник

Склад

Water, Dicaprylyl Carbonate, Pentylene Glycol, Glycerin, Annona Cherimola Fruit Extract, Polyglyceryl-3 Methyglucose Distearate, Beta-Glucan, Phospholipid, Sphingolipids, Lactobacillus Ferment, Cetearyl Olivаte, Sorbitan Olivate, Bisabolol, Sodium Dehydroacetate, Phenylpropanol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Sodium Phytate.
***Хоча ми робимо все можливе, щоб список інгредієнтів був точним, час від часу виробник може вносити зміни до формул. Найточніший перелік інгредієнтів завжди шукайте на упаковці продукту.

There are no reviews yet.

Станьте первым, кто оставит отзыв “Багатофункціональний заспокійливий і відновлюючий засіб Hugs Annona Calming Liquid”

Вам також може сподобатися…